nu mai zburăm de la sibiu la bucurești din octombrie - airconnect amână lansarea rutelor până în 2023
foto: arhivă
Compania românească AirConnect amână debutul zborurilor până în martie 2023. Din luna octombrie 2022 trebuiau să se desfășoare primele zboruri de la Sibiu la București.
Air Connect a anunțat amânarea zborurilor care ar fi trebuit să înceapă din 17 octombrie, în fiecare luni, miercuri și vineri cu ruta Sibiu – București. Decizia a fost luată „din cauza întârzierii livrării celui de-al doilea avion AirConnect cât și a pregătirilor operaționale pentru zbor”, spun reprezentații companiei pe pagina de Facebook.
Air Connect urma să mai lanseze și alte rute de zbor din Baia Mare, Suceava și Târgu Mureș, toate amânate până anul viitor, în luna martie. Pentru cei care deja și-au cumpărat biletele pentru perioada 15 octombrie 2022 – 25 martie 2023, pot opta pentru schimbarea gratuită a biletelor sau pentru rambursarea banilor, rambursare care se va face în contul bancar din care s-a făcut plata.
Compania AirConnect va include și zboruri spre destinații precum Grecia, Turcia sau Croația. Programul complet zborurile pentru vara 2023 va fi publicat curând pe website. De asemenea, AirConnect a aunțat că a încheiat un parteneriat de tip code share cu Aeroitalia pentru vânzarea zborurilor operate de compania aeriană italiană între România și Italia.

Ultima oră

Comentariul meu