individul care vindea telefoane, dar trimitea altceva în colete, plasat sub control judiciar
Sursa: unsplash.com

Brașoveanul reținut de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind cercetat pentru că pretindea că vinde telefoane, dar expedia altceva în colete, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

„La data de 28 septembrie, brașoveanul reținut de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de înșelăciune (3 acte materiale), fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals material în înscrisuri oficiale, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și ulterior, Judecătoriei Sibiu care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că individul, în vârstă de 32 de ani din Brașov, a fost reținut miercuri de polițiștii sibieni fiind bănuit că, timp de aproape un an, a pretind că vinde telefoane și haine, însă le expedia cumpărătorilor alte produse în colete. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu