povestea emoționantă a lui sammy agopian, concurentul libanez de la “chefi la cuțite” stabilit în sibiu - “m-am născut și am crescut în război”

Sammy Agopian este un concurent libian de la “Chefi la Cuțite” stabilit în Sibiu. Acesta a vorbit cu lacrimi în ochi despre viața pe care a trăit-o în țara sa natală, cu război și suferință.

„Eu am fost 20 de ani în armată. Am intrat în fanfara armatei, am luat o trompetă de la ei pentru probă, iar într-o săptămână am ajuns să fac tot ceea ce putea să facă un începător la trei luni. La un an m-am făcut profesor de trompetă acolo. Dacă lucram în armată, nu aveam voie să lucrăm în altă parte. Eu mi-am dorit să câștig mai mult, motiv pentru care mi-am făcut o afacere lângă armată, dar într-un mod puțin secret. Mi-am făcut o firmă de entertainment și am cântat la trompetă cu masca,” a mărturisit concurentul despre meseria pe care a avut-o înainte să își descopere pasiunea pentru gătit, pentru a1.ro.

Sammy Agopian a dezvăluit că prima oară când a ajuns în România a fost în 2014 prin intermediul armatei libaneze. La plecarea sa din țara, concurentul și-a dat seama că trebuie să revină pentru că i-a plăcut foarte mult aici.

Sammy le-a povestit cu ochii înlăcrimați că a trecut prin momente dificile acolo.

„Nu am avut copilărie pentru că m-am născut și am crescut în război. Prima oară când am fost afară să mă joc aveam 12 ani, în rest am stat ascunși. Stăteam, vorbeam, ne rugam sau ascultam poveștile bunicii. Noi am avut noroc pentru că locuința noastră avea apă de băut, iar toată strada venea la noi să ia apă de băut.”, a mărturisit concurentul.

Acesta a vorbit extrem de frumos și despre povestea de dragoste:

„Pe soția mea am cunoscut-o în România. În 2017 am venit 3 luni aici și am întâlnit-o pe soția mea în Sibiu. Am fost la un restaurant, unde i-am oferit un buchet de trandafiri, când a văzut a început să tremure, acolo i-am dat și inelul.”

Ultima oră

Comentariul meu