Femeie din Sibiu găsită moartă într-un apartament din Oradea
foto: arhivă

O femeie de 79 de ani din Sibiu a fost găsită decedată într-un apartament din Oradea, după ce s-a intoxicat cu gaz. Venise în vizită la o prietenă.

Potrivit unei informări transmise de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, cazul a ajuns în atenţia Poliţiei ca urmare a unui apel prin 112, primit din partea orădeanului care le-a găsit pe victime, nepotul femeii în vârstă de 88 ani, notează e-bihoreanul.ro.

Bărbatul venise în vizită la mătuşa lui, care suferise recent o intervenţie chirurgicală şi care stătea împreună cu prietena ei, o femeie în vârstă de 79 ani din municipiul Sibiu, venită în vizită la Oradea ca să o îngrijească. Cele două au fost găsite inconştiente în apartament, iar salvatorii chemaţi de urgenţă la faţa locului au reuşit să o resusciteze doar pe orădeancă.

„Aceasta a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. Din nefericire, pentru cea de-a doua victimă, o femeie de 79 de ani, din municipiul Sibiu, a fost declarat decesul la fața locului. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit poliției, nu există suspiciuni ca femeile să fi fost victimele vreunei infracțiuni.

 

Ultima oră

Comentariul meu