femeia lovită de un autocar la lidl în șelimbăr s-a trezit - două luni a fost în comă

Femeia în vârstă de 47 de ani, lovită de un autocar, pe trecerea de pietoni din zona magazinului Lidl de la granița dintre Sibiu și Șelimbăr, s-a trezit. Două luni de zile aceasta s-a luptat pentru viață la ATI, fiind în comă. În continuare însă starea ei este gravă, iar șansele de recuperare sunt minime. 

Accidentul rutier s-a petrecut în 28 iulie, în zona magazinului Lidl de la granița dintre Sibiu și Șelimbăr. Femeia, în vârstă de 47 de ani, trecea strada pe trecerea de pietoni semaforizată, însă la acel moment semaforul nu funcționa. Ea a fost lovită puternic de un autor în timp ce se afla pe zebră.

CITEȘTE ȘI: Semaforul de pe DN1 din zona magazinului Lidl a fost reparat

În urma impactului, femeia a suferit răni grave și a fost transportată la spital în stare de inconștiență. „Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri se pare că un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, din Tălmaciu, în timp ce conducea un autocar, ar fi accidentat o femeie în vârsta de 47 de ani, din Sibiu, aflată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni”, a spus imediat după accident Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. (DETALII DESPRE ACCIDENT, AICI)

Femeia s-a trezit, dar e în stare gravă

Timp de două luni de zile, femeia a dus o luptă pentru viață pe secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. În cursul lunii septembrie, s-a trezit.

„Pacienta este în momentul de față stabilă, trează, dar prezintă sechele semnificative după traumatismul cerebral sever. Este în continuare internată în ATI”, a precizat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Chiar dacă este îmbucurător faptul că s-a trezit din comă, șansele de recuperare sunt foarte reduse. Starea ei este în continuare gravă, motiv pentru care se află tot la Terapie Intensivă.

Ultima oră

Comentariul meu