baba alhassan nu mai e dorit de fcsb - becali spune că nici nu știe despre cine e vorba
foto LPF.ro

Baba Alhassan, jucătorul de 22 de ani de la FC Hermannstadt nu este dorit de FCSB. Patronul echipei nici nu știe despre cine este vorba.

Baba Alhassan (22 de ani) are șase goluri și o pasă decisivă în zece meciuri jucate pentru Hermannstadt în sezonul 2022 – 2023, iar mai multe echipe din Superliga s-au interesat de serviciile lui, notează prosport.

„A zis clar Gigi că nici nu ştie despre cine e vorba. Chiar m-a întrebat, că toată lumea zice asta, este o invenţie. Nu este dorit Baba Alhassan de FCSB. Dacă probabil cineva are chef să ia bani pe Baba Alhassan, e normal să arunce pe piaţă chestia asta că-l vrea Gigi că atunci poate îl vrea Craiova, CFR-ul, cine plăteşte, că în rest nu ştiu cine plăteşte în România sume pentru transferul unui jucător.

Nu se pune problema, noi avem un sistem clar. Nu-i un jucător rău, are trei duble, ştim foarte bine cine este. L-am urmărit şi anul trecut în Liga 2, juca chiar puţin mai în spate, nu juca aşa avansat. E un jucător interesant, face în ianuarie 23 de ani, dar noi avem acolo… ce să facem? Să dăm bani pe Baba Alhassan ca să stea Olaru sau Edjouma pe bancă? Edjouma mai greu, că Edjouma e puţin mai închizător decât Baba Alhassan. Nu ne interesează”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Ultima oră

Comentariul meu