antena 1 a găsit înlocuitor pentru bendeac la iumor - cine este noul jurat

Antena 1 confirmă faptul că Bendeac nu va mai fi prezent în juriul iUmor. Se pare că noul jurat va fi Costel Bojog, conform Pagina de Media.

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo şi sunt încântat că am şansa să cunosc oameni interesanţi şi valoroşi la masa juraţilor. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!”, a mărturisit Costel.

De ce a plecat Mihai Bendeac?

Într-una dintre pauzele de la filmările iUmor, Mihai Bendeac s-ar fi retras să se relaxeze şi a vizionat un filmuleţ în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID şi, implicit, în pandemie. Juratul „iUmor” a glumit pe seama atitudinii lui Mugur Mihăescu.

Ceea ce nu știa actorul, era faptul că era filmat, cu scopul de a-l da pe post, iar Bendeac nu ar fi fost de acord. Astfel, acesta s-a certat cu echipa de filmare și a refuzat să mai apară în emisiune.

Ultima oră

Comentariul meu