foto: incendiu pe calea șurii mici - a ars o filigorie și a fost distrus acoperișul unei case
FOTO: ARHIVĂ

Pompierii sibieni au fost solicitați să intervină de urgență, în jurul orei 04:40, pe Calea Șurii Mici în municipiul Sibiu pentru lichidarea unui incendiu.

foto: incendiu pe calea șurii mici - a ars o filigorie și a fost distrus acoperișul unei case

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. „Pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească de tip filigorie, s-a propagat la acoperișul casei și la anexa învecinată. Intervenția promptă a dus la limitarea incendiului astfel a fost salvată casa”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

foto: incendiu pe calea șurii mici - a ars o filigorie și a fost distrus acoperișul unei case foto: incendiu pe calea șurii mici - a ars o filigorie și a fost distrus acoperișul unei case

În urma incendiului izbucnit din cauza jarului depozitat în apropierea materialelor combustibile, a ars în totalitate filigoria de unde a izbucnit incendiul, având o suprafață de aproximativ 10 mp, au fost afectați aproximativ 8 mp din acoperișul casei și a ars în totalitate anexa învecinată, având o suprafață de aproximativ 15 mp.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Ultima oră

Comentariul meu