Femeie bătută de un individ în Laslea - A spart un geam și a intrat peste ea în casă
foto arhivă

Un bărbat din satul Florești, comuna Laslea, a fost reținut de polițiști după ce, în noaptea de duminică spre luni, a intrat peste o femeie în casă și a bătut-o. 

„La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Laslea au reținut un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Laslea, sat Florești, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, respectiv lovire sau alte violențe”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul este bănuit că, în 26 septembrie, în jurul orei 02,30, ar fi pătruns fără drept într-o locuință de pe raza localității de domiciliu, unde ar fi spart un geam și ar fi agresat-o fizic pe proprietară.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii Postului de Poliție Laslea au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Laslea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică