mai mulți elevi au rămas în stație pe frigoriferului - tursib ar fi schimbat traseul autobuzului e1 fără să anunțe

Mai mulți elevi au rămas în stația de pe strada Frigoriferului după ce autobuzul Tursib E1 și-ar fi schimbat traseul fără a anunța pe site.

În dimineața de luni, 26 septembrie, elevii care obișnuiau să meargă la școală din stația Frigoriferului, cu autobuzul E1 care circula pe traseul Magnoloia – Sc. Regina Maria – Colegiul Octavian Goga, au fost surprinși atunci când au văzut că autobuzul nu mai ajunge în stație. De fapt, autobuzului i s-ar fi schimbat traseul, însă nimeni nu a anunțat pe site modificările care vor avea loc.

„Au uitat pună informația și pe site. Am așteptat în stație eu, o altă mămică și patru copii, dar autobuzul a trecut pe traseul nou. Am sunat și mi s-a spus doar că și-au schimbat traseul și că pe site nu a apărut informația din cauza unei erori. La ora 8:30 informația referitoare la schimbarea traseului încă nu era actualizată. Recent am văzut că au pus și pe site  noul traseu al autobuzului E1. Nu este o problemă că au schimbat traseul, ci că nu ne-au anunțat”, spune una dintre mămici.

Informația referitoare la noul traseu al autobuzului E1 a fost actualizată pe site-ul Tursib în decursul zilei de luni, 26 septembrie.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Precum e scris mai sus, compania asta CURsib a fost intotdeauna o chestie mizerabila plina de dinozauri incompetenti. Nu stiu cine ii tine in brate, dar de 30 de ani nu sunt in stare sa faca un transport decent in Sibiu.
    De fiecare data gasesc doar scuze pt prostiile ce le fac, niciodata nu am vazut sa faca ceva pt cetatean. Totul e facut doar sa fie, ca in Romania: las’ ca merge si asa.
    Autobuzele sunt o rușine, șoferii sunt alta rusine, totul e o bataie de joc fata de oamenii din oras. Si mai e si baba incompetenta de la primarie care nu e stare sa faca ordine pe-acolo.
    Rușine pe linie se partid sa fie!

  2. HAHAHA, na poftim…si dupa aceea ne vaicarim ca mamikile isi aduc plozii la scoala cu masina pana in fata clasei, daca s-ar putea.
    Pai daca pe transportul public nu te poti baza…cat de imbecili sa fie cursibii?