Accident la Gura Râului provocat de un șofer beat - Avea o alcoolemie de 1,17 la mie
FOTO arhivă

Un accident rutier a avut loc duminică seara în Gura Râului. Un șofer băut a intrat în coliziune cu o mașină care circula din sens opus. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. 

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 20:00. „La data de 25 septembrie, în jurul orei 20,00, în localitatea Gura Râului, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală, un localnic în vârstă de 53 de ani a pătruns pe contrasens și a acroșat un autoturism condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Orlat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului din Orlat, în vârstă de 21 de ani, a indicat un rezultat negativ, însă testarea conducătorului auto din Gura Râului, vinovat de producerea accidentului, a indicat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice, la nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu