Cum s-a petrecut accidentul mortal din centrul Clujului - Tânărul tocmai pierduse mult la casino
foto stiridecluj.ro
Un tânăr de 25 de ani din Cluj a murit după ce a apăsat prea mult pedala de accelarație și s-a oprit într-un stâlp, pe care l-a dărâmat. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a rupt în două.

Nenorocirea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. În imagini se vede maşina care circulă cu o viteză ameţitoare pe şosea. Fără niciun semn de frânare, iese de pe drum şi se opreşte într-un stâlp de pe trotuar, relatează observatornews.ro

VEZI MOMENTUL ÎN CARE MAȘINA A LOVIT STÂLPUL

Impactul este teribil. Stâlpul spintecă maşina în două. Bucăţi din autoturism sunt aruncate zeci de metri în aer şi încep să ia foc. Un bărbat, care aştepta în staţia de autobuz, e martor la tragedie. Motorul în flăcări al maşinii ajunge foarte aproape de el, relatează observatornews.ro

Accidentul din Cluj. Nervos că a pierdut la cazino, Bogdan a apăsat prea tare pedala de accelerație

Nervos, s-a urcat la volan. N-a ajuns prea departe. Şi-a găsit sfârşitul între fiarele maşinii. Salvatorii n-au putut să-l ajute. Indicatorul de viteză s-ar fi oprit la 140 km/h. Din maşină n-a mai rămas nimic.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Bogdan posta pe reţele de socializare o poză cu el într-un restaurant. Cu un pahar cu vin pe masă, vesel şi foarte relaxat. La faţa locului a ajuns şi tatăl vitreg al lui Bogdan. Bărbatul nu-şi explică noaptea de coşmar a tânărului.

Titi Aur, expert în conducere defensivă: Se încadrează în clasicul teribilism. Un mers atât de dezordonat nu se încadrează în nicio normă. Să fie prinşi înainte de a face un accident grav, Să fie confiscată maşina, să facă ani mulţi de închisoare, să fie anulat permisul de conducere. Pentru a nu ajunge în această situaţie.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică