accident la racovița - băuți bine, la plimbare cu scuterul - doi tineri au ajuns la spital după ce au lovit un stâlp
foto: arhivă

Duminică dimineață, în jurul orei 4:45, politiștii din Tălmaciu au intervenit la un accident ruter, produs în comuna Racovița. Doi tineri băuți, au fost răniți după ce au lovit cu mopedul un stâlp.

Conducătorul mopedului avea o alcoolemie de 0,40 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

”În dimineața acestei zile, în jurul orei 4:45, polițiștii din Tălmaciu au intervenit la un accident rutier grav, produs în comuna Racovița.În urma accidentului au fost grav accidentați tânărul care conducea moped, precum și pasagerul aflat împreună cu acesta (18 ani, din Racovița).

Polițiștii au constatat că tânărul de 18 ani conducea moped fără a deține permis de conducere iar testarea acestuia a aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În continuare, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală.La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un moped, condus de un localnic în vârstă de 18 ani, a intrat într-un stâlp.

”Două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, au intervenit în această dimineață, în jurul orei 04:50 în localitatea Racoviță, pentru a acorda asistență medicală în cazul unui accident rutier.

La fața locului au fost acordate îngrijiri medicale pentru două persoane de sex masculin, ambele în vârstă de 18 ani. Tinerii au fost transportați la UPU Sibiu, conștienți. Unul dintre ei acuza dureri lombare și traumatism la membrul inferior, iar celălat fractura deschisă de femur.” precizează ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu