cupa magistraților la fotbal se ține pentru prima oară la sibiu cu 27 de echipe ale magistraţilor şi angajaţilor din justiţie

A XXIV-a ediție a Cupei Magistraților la Fotbal are loc în acest weekend la Sibiu. Este prima oară când Sibiul organizează această competiţie, a cărei primă ediţie s-a desfăşurat în anul 2009 la Bucureşti.

Competiția sportivă organizată de Asociația Sportivă a Procurorilor din România împreună cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia se desfășoară sâmbătă, 24.09.2022, pe terenul de fotbal din parcul „Sub Arini”.

@oradesibiu

Cupa Magistraților la Fotbal se ține pentru prima oară la Sibiu

♬ sunet original – Ora de Sibiu

Prezenta ediţie marchează cea mai numeroasă participare din istoria competiţiei. Nu mai puțin de 27 de echipe ale magistraţilor şi angajaţilor din justiţie participă la Cupei Magistraților la Fotbal. Printre participanţi se numără şi magistraţii din cadrul structurilor DIICOT şi DNA, ale justiţiei militare, dar şi din cadrul procuraturii Republicii Moldova. Competiţia care a începutla ora 11,  are programat și un meci amical între o selecţionată a magistraţilor şi una a echipei de fotbal Hermannstadt.

La festivităţile de premiere vor participa ca invitaţi speciali foşti sau actuali fotbalişti sau antrenori ai fotbalului sibian.

cupa magistraților la fotbal se ține pentru prima oară la sibiu cu 27 de echipe ale magistraţilor şi angajaţilor din justiţie

Ultima oră

Comentariul meu