video: ploaie cu gheață în sibiu - meteorologii anunță că vremea se încălzește în weekend

O nouă ploaie cu gheață „a lovit” Sibiul. Pentru a doua zi consecutiv, a fost grindină în oraș. Meteorologii spun însă că de sâmbătă vremea se încălzește, iar duminică temperaturile vor ajunge la 20 de grade Celsius. 

A plouat cu gheață, vineri, în jurul orei 14:00, în municipiul Sibiu. Aversele au durat doar câteva minute, iar oamenii aflați pe stradă au căutat locuri să se adăpostească. „A fost o aversă de măzăriche. Posibil ca astăzi (n.red.: vineri) să mai vină o aversă slabă”, spun meteorologii sibieni. 

YouTube video

Și în cursul zilei de joi a plouat cu gheață în centrul orașului. Oamenii s-au adăpostit, astfel încât să nu fie loviți de grindină, în curțile interioare din Piața Mare. (DETALII AICI)

În ciuda precipitațiilor din ultimele zile, în weekend vremea se încălzește. Sibienii se vor bucura de temperaturi ridicate. „De sâmbătă intrăm într-un proces de încălzire, care va dura 3-4 zile. Va fi mai cald duminică și nu vom avea precipitații în weekend”, mai spun meteorologii. 

Sâmbătă termometrele vor indica o maximă de 16 grade, iar duminică soarele va străluci și se vor înregistra 20 de grade. 

Ultima oră

Comentariul meu