sportivii clubului „șoimii” se vor antrena în sala de sport a școlii 13 din sibiu
FOTO arhivă

Judokanii înscriși la Clubul Sportiv Școlar „Șoimii” Sibiu vor să își desfășoare antrenamentele în sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 13 de pe strada Lungă. Consilierii locali vor vota în ședința de consiliu de la finalul lunii septembrie „aprobarea transmiterii dreptului de folosință gratuită”. 

Dacă proiectul de hotărâre va trece de votul consilierilor locali, sportivii de la „Șoimii” Sibiu se vor antrena, gratuit, în sala de sport a Școlii 13. 

Antrenamente de judo în sala de sport de la Școala 13

Clubul Sportiv Școlar „Șoimii” a solicitat, în august, Serviciului Public de Administrare a Unităților de Învățământ Preuniversitar de Stat Sibiu, folosirea cu gratuitate a sălii de sport din incinta Școlii Gimnaziale Nr. 13, în vederea desfășurării orelor de antrenament a secției de judo în condiții optime, pentru pregătirea și creșterea performanței sportive a grupelor de copii care frecventează acest club. Natura sportului nu le permite să participe la antrenamente desfășurate în aer liber. 

Copiii ar urma să facă judo în sala de sport de la Școala 13 până în 30 iunie 2023. „Față de împrejurarea că Clubul Sportiv Școlar Șoimii Sibiu nu dispune de bază materială necesară prin spații proprii, iar bugetul clubului nu permite închirierea sălilor de sport cu plată și raportat la faptul că majoritatea elevilor care activează în cadrul clubului sportiv sunt elevi ai unităților de învățământ din municipiul Sibiu, s-a solicitat de către acesta sprijinul Școlii Gimnaziale Nr. 13 Sibiu, pentru desfășurarea în sala de sport a unității de învățământ a antrenamentelor în perioada 01.09.2022 – 30.06.2023”, se arată în raportul de specialitate care însoțeste proiectul de hotărâre. 

Reprezentanții școlii și-au dat acordat ca sportivii să se antreneze în sală, menționând că nu este afectat programul școlar. Sala de sport va putea fi folosită de luni până vineri, între orele 16-20. 

Ultima oră

Comentariul meu