Sibian amendat cu 2.000 de lei - Transporta material lemnos fără acte de proveniență
foto: arhivă

Un bărbat din Avrig a fost amendat cu 2.000 de lei de polițiștii sibieni, după ce a fost prins transportând material lemnos, din specia fag, fără acte de proveniență sau aviz de însoțire a mărfii. 

„În cursul zilei de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au desfășurat ample acțiuni pe linia combaterii delictelor la regimul silvic, în zona de competență”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Cu această ocazie, pe DJ 105F, în afara orașului Avrig, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 30 de ani, în timp ce transporta cantitatea de 0,8 mc material lemnos, specia fag, fără a deține documente de proveniență sau aviz de însoțire a mărfii.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent. Acțiunile pe linia prevenirii ilegalităților din domeniul silvic vor continua și în perioada următoare.

Sursa foto: ireldo.ro

Ultima oră

Comentariul meu

Publică