patru străzi din cartierul lupeni fără coșuri de gunoi - „e absurd. toți vecinii sunt revoltați”

Mai mulți locuitori din cartierul Lupeni se confruntă zilnic cu o problemă atunci când ies la plimbare cu copiii sau cu animalele de companie. Lipsa coșurilor de gunoi este nemulțumirea sibienilor care locuiesc pe străzile Moara de Scoarță, Moreni, Viitorului, respectiv Teilor.

Coșurile de gunoi lipsesc cu desăvârșire în zona de case Lupeni. Prin urmare, locuitorii cartierului nu au unde să arunce nici cele mai mici resturi, iar excrementele animalelor de companie sunt și ele nelipsite de pe trotuare.

Un cititor Ora de Sibiu a semnalat, pe adresa redacției, faptul că zona Lupeni din municipiul Sibiu nu se găsesc coșuri de gunoi. Pe strada Moara de Scoarță nu există două coșuri de gunoi, iar când vorbim despre pubelele pentru excrementele câinilor problema este la fel de gravă.

patru străzi din cartierul lupeni fără coșuri de gunoi - „e absurd. toți vecinii sunt revoltați”

Claudiu, este unul dintre sibienii care se confruntă zilnic cu această problemă atunci când iese cu copilul la plimbare. „Locuiesc de un an de zile în zona Lupeni și am observat că pe patru străzi din cartier nu găsești un coș de gunoi sau dacă găsești sunt distruse. E absurd. Toți vecinii sunt revoltați, mai ales că trotuarele sunt pline cu resturile câinilor”.

patru străzi din cartierul lupeni fără coșuri de gunoi - „e absurd. toți vecinii sunt revoltați”

Sibianul a sesizat problema și pe aplicația Primăriei unde a primit și un răspuns din partea municipalității. „Vă aducem la cunoștință faptul că în contextul obligativității colectării selective, coșurile de gunoi stradal se instalează numai în zone pietonale intens circulate, stații de autobuz, școli, grădinițe, instituții publice, etc. dar nu și în zonele de locuit deoarece nu se încurajează depozitarea deșeurilor menajere la acestea. Vă mulțumim și așteptăm în continuare observațiile și implicarea dvs. și a cetățenilor Municipiului Sibiu”.

Citește și: FOTO: Strada din Sibiu fără coșuri de gunoi – „Nu există nici în stațiile de autobuz, nici în fața pieței, niciunde”

 

Ultima oră

Comentariul meu