gata cu „interioarele” - prefectura sibiu introduce numere de telefon directe către permise și pașapoarte
Foto Arhivă

Sibienii care au nevoie de informații de la Serviciul Public de Pașapoarte sau de la Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculări le pot obține mai ușor, asta fiindcă, de vineri, au fost eliminate interioarele și introduse numerele de telefon directe. 

Reprezentanții Prefecturii Sibiu spun că s-a luat această decizie „pentru o mai bună comunicare”. Până acum, sibienii care aveau nevoie de informații de la Pașapoarte sau de la Permise erau nevoiți să apeleze un număr de telefon, apoi interiorul la care vor să ajungă.

„Începând de azi, 23.09. a.c., pentru o mai bună comunicare cu publicul, în cadrul Serviciului Public de Pașapoarte Sibiu și a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu au fost eliminate interioarele și introduse numere de telefon directe”, spune Gabriela Luca, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Astfel, numărul de telefon pentru Serviciul Public de Pașapoarte Sibiu este 0269 225 017, iar pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu este 0269 217 794.

Ultima oră

Comentariul meu