video: „bizon” de sibiu - cum a sfidat un șmecher toți șoferii care stăteau în coloană în giratoriu pe dn1

Un bizon de Sibiu și-a bătut joc de șoferii care stăteau la coadă să intre în sensul giratoriu de pe DN1, acolo unde se face legătura cu viitoarea autostradă Sibiu – Boița. Individul, care circula dinspre Cisnădie, „a fentat” coloana și a ocolit toate mașinile prin dreapta. 

De câteva luni, pe DN1, în zona ieșirii către Cisnădie, se lucrează la construirea intersecției care să facă legătura cu viitoarea autostradă Sibiu – Boița. Traficul este îngreunat, mai ales la orele de vârf, însă șoferii se conformează și circulă conform restricțiilor – cel puțin majoritatea dintre ei. 

YouTube video

VEZI AICI CÂND SUNT GATA LUCRĂRILE

Un cititor Ora de Sibiu a trimis pe adresa redacției o filmare unde apare un individ care nu a circulat prin sensul giratoriu, ci a tăiat drumul prin dreapta ca să intre în drumul național. „Totul s-a întâmplat ieri (n.red.: miercuri), în sensul giratoriu dinspre Cisnădie, unde se lucrează la ieșirea de pe autostradă. Nu a fost singurul care a circulat așa. Au mai fost vreo două persoane, dar nu am reușit să filmez”, spune cititorul care a realizat videoclipul. 

video: „bizon” de sibiu - cum a sfidat un șmecher toți șoferii care stăteau în coloană în giratoriu pe dn1

Șoferul s-a gândit că nu are rost să mai stea în coloană, așa că a intrat în DN1 pe banda din dreapta, deși accesul era interzis, și a evitat astfel sensul giratoriu. Cititorul spune că acest caz nu reprezintă o noutate. Mai mereu observă șoferi care circulă astfel, fără să respecte marcajele, dar nici pe restul participanților la trafic. 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Suntem in 2022. Trebuia făcută o pasarela nu un giratoriu dar suntem in România și avem conducători oligofreni!