video: noi imagini de pe șantierul magazinului jumbo de la sibiu - se deschide anul acesta

Lucrările de construcție a magazinului Jumbo din Sibiu sunt în toi. Retailerul grec de jucării și decorațiuni a anunțat că noua locație din incinta Prima Shopping Center se va deschide până la finalul acestui an. 

video: noi imagini de pe șantierul magazinului jumbo de la sibiu - se deschide anul acesta

În luna octombrie a anului trecut, Jumbo anunța că a achiziționat un teren, parte a celui mai nou centru comercial din Sibiu, și anume Prima Shopping Center. Aici, retailerul grec spunea că are de gând să deschidă magazinul de jucării și decorațiuni. Lucrurile s-au concretizat, astfel că în primăvara acestui an început și lucrările. 

De atunci și până acum, muncitorii au lucrat la ridicarea magazinului, astfel că în septembrie lucrările par să se apropie de final. Compania a anunțat recent că a amânat orice decizie de investiție pentru anul 2024 din cauza creșterii costurilor, însă în ceea ce privește magazinul de la Sibiu nu ar exista motive de îngrijorare. 

YouTube video

„Avem informații potrivit cărora magazinul se va deschide până la finalul acestui an”, au precizat reprezentanți ai grupului Oasis, dezvoltatorul Prima Shopping Center. 

CITEȘTE ȘI: Prima Shopping Center, cel mai nou mall din oraș, se extinde – Jumbo, MömaX și XXXLutz vin la Sibiu

Magazinul va avea o suprafață totală de aproximativ 15.000 de metri pătrați. Sibienii vor putea cumpăra de aici jucării, accesorii pentru bucătărie și baie, rechizite, articole specifice sărbătorilor și multe altele. 

În prezent, Jumbo operează o rețea de 15 hipermarketuri în România, din care 4 în București-Ilfov și câte unul în orașele Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Suceava, Bacău, Brăila, Brașov și Craiova, ultimul deschis toamna trecută.

Ultima oră

Comentariul meu