"transilvania business people" - 300 de participanți reuniți la sibiu pentru primul eveniment destinat afaceriștilor din ardeal
Credit: arhivă

Prima ediție a „Transilvania Business People”, un eveniment destinat oamenilor implicați în procesul de dezvoltare al unui business, va avea loc miercuri, 28 septembrie, la hotelul Ramada. Este primul eveniment de acest gen din zona Transilvaniei și are ca principal scop aducerea laolaltă a afaceriștilor prin intermediul organizațiilor din Sibiu, Cluj, Brașov și Mureș.

“Am reușit să unim eforturile mai multor organizații de business ce au ca principal scop să ajute antreprenorii, oamenii de business. Așteptăm undeva la 300 de participanți. Vor fi nu doar antreprenori, ci și CEO-uri de companii, CFO-uri sau agenți de vânzări și oameni din cadrul departamentelor de HR. Vor fi echipe ale companiilor mari” transmit organizatorii evenimentului. În cadru panel-urilor de discuție vor fi abordate teme financiare, de la subiecte legate de atragerea potențialilor angajați în cadrul unei firme (cum atragi angajații, cum îi păstrezi în cadrul companiei, cum îi ajuți să ofere un randament maxim), la subiecte legate de vânzare (cum să vinzi măsurabil, publicul țintă, scalare sau strategii de vânzare).

Cei 25 de speakeri prezenți vor vorbi despre experiențele lor în cadrul afacerilor pe care le conduc. Aceștia își vor împărtăși experiențele și soluțiile pe care le-au abordat în anumite momente cheie ale carierei lor pentru a depăși anumite momente critice “Speakerii sunt oameni implicați în procesele respective care vin și vorbesc din experiența lor personală. Sunt puțini speakeri de profesie. Cei mai mulți sunt oameni care au condus companii, care au experiență aplicată în business. Ei vin și ne împărtășesc în panel-uri de discuție ce a funcționat și ce nu a funcționat” transmite organizatorii.

Ultima oră

Comentariul meu