aeroport

Bărbații ruși cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani nu mai au voie să părăsească Rusia! Companiile aeriene au primit interdicția de le vinde bilete. Pot părăsi țara doar cei care prezintă dispensă de la Ministerul Apărării.

Site-ul căilor ferate rusești se blochează în mod repetat din cauza numărului mare de solicitări. Sute de mii de bărbați vor să cumpere bilete, pentru a fugi din localitățile lor. Cei care au mai mulți bani, zboară din Rusia spre țări precum Turcia, Egipt și Thailanda pentru a sta acolo în perioada mobilizării, notează digi24.ro.

După ce Putin a anunțat mobilizarea parțială a rezerviștilor, companiile aeriene au primit și ele acest ordin de a nu le mai vinde bilete bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani.

Jurnalistul francez Emmanuel Grynszpan de la Le Monde a postat informația pe contul său de Twitter la câteva ore după discursul lui Vladimir Putin prin care a anunțat mobilizarea militară parțială în Rusia.

Moscow Times scrie că biletele de avion către Turcia Georgia și Armenia nu au mai fost disponibile la vânzare la câteva minute după anunțul făcut de Vladimir Putin. Un canal de Telegram specializat în călătorii raportează cazuri în care bărbați ruși au fost întorși de la graniță de polițiștii de frontieră.

Ultima oră

Comentariul meu