ioana ginghina
Sursa Foto - Facebook Ioana Ginghina

Astăzi, 21 septembrie 2022, Ioana Ginghină împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani. Într-un interviu pentru fanatik.ro, actrița povestește despre copilăria sa, dar și despre momentele cu bunicii de la Sibiu.

Ioana s-a născut la Copșa Mică, iar toată familia sa este la Sibiu. De altfel, și întreaga copilărie și-a petrecut-o la Sibiu.

“M-am născut la Copșa dintr-o întâmplare, tatăl meu era profesor de sport acolo, însă copilăria  mi-am petrecut-o în Sibiu. Toată familia mea este acolo. Da, am multe povești haioase din copilărie, pentru că pe acele vremuri stăteam multe ore și ne jucam afară în fața blocului. Una este când le-am zis copiilor să meargă în casă să adune toate bijuteriile părinților să le îngropăm ca să facem comori. Nu vrei să știi ce a ieșit la final. Nici până azi nu știu dacă le-am găsit pe toate.,” povestește Ioana pentru sursa citată.

Întrebată dacă își petrecea vacanțele la bunici, actrița mărturisește că în general la bunicii de la Sibiu ajungea doar de Crăciun, când cânta colinde.

“Nu prea îmi petreceam vacanțele la bunici singură. O pereche de bunici era la Sibiu, tot la bloc stăteau ca și noi, iar cealaltă era la Costinești, așa că mergeam doar cu ai mei două săptămâni pe an. Amintirile legate de bunicii de la Sibiu sunt mai mult de Crăciun, cântam colinde, primeam cadouri, o masă mare în familie. Iar amintirile de la Costinești sunt mai mult legate de mare, plajă, verii mei cu care țin și acum legătura,” a spus Ioana.

Actrița mărturisește că nu i-a fost frică de necunoscut atunci când a trebuit să se mute de la Sibiu în București.

“Nu, nu am această frică nici acum. Cred că nu aș fi putut face meseria asta dacă nu era așa. La mine nicio săptămână nu e la fel, am proiecte noi mai tot timpul, deci necunoscutul mă înconjoară”, concluzionează Ioana.

Ultima oră

Comentariul meu