VIDEO: Incendiu puternic la Scoreiu - Pompierii s-au luptat cu flăcările cinci ore

Pompierii sibieni au intervenit în noaptea de luni spre marți la Scoreiu pentru a stinge un incendiu care a cuprins un garaj și o casă de lemn. Cinci ore s-au luptat salvatorii cu flăcările. 

VIDEO: Incendiu puternic la Scoreiu - Pompierii s-au luptat cu flăcările cinci ore

„Azi-noapte în jurul orei 01:45, pompierii militari sibieni au fost solicitați să intervină în localitatea Scoreiu, pe strada Pârâului, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu. Au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

YouTube video

Sosite la fața locului forțele operative au constatat că incendiul se manifesta generalizat la un garaj și s-a extins și la casa din curte, aceasta fiind din lemn. După mai bine de 5 ore de lupte cu flăcările, pompierii sibieni au lichidat incendiul. Acesta a izbucnit în urma unui scurtcircuit electric produs la un autoturism care se afla în interiorul garajului. Au ars două autoturisme, garajul, o altă anexă gospodărească, o casa din lemn, toate având o suprafață de aproximativ 300mp, și lemne de foc.

VIDEO: Incendiu puternic la Scoreiu - Pompierii s-au luptat cu flăcările cinci ore VIDEO: Incendiu puternic la Scoreiu - Pompierii s-au luptat cu flăcările cinci ore

Din fericire nu au fost înregistrate victime, iar incendiul a fost limitat astfel nu s-a extins la proprietățile din vecinătate.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică