super mama și kfc, printre restaurantele care se deschid la mall-ul de la hornbach

Grupul Oasis Retail Development & Consulting, deținut de afaceriștii sibienii Klaus Reisenauer și Kurt Wagner, continuă dezvoltarea celui mai nou centru comercial din municipiul Sibiu. Prima Shopping Center demarează ce-a dea doua tură de investiții, astfel încât până la finalul anului 2023 sibienii să găsească aici magazine de haine, de mobilă, de jucării, dar și restaurante. 

Centrul comercial s-a deschis în toamna anului 2021, fiind cel de-al treilea mall din județ. Flanco, Jysk, C&A, Deichmann, Takko, Sportissimo, Agroland Mega, Super Zoo și Numero Uno au fost câteva dintre magazinele inaugurate atunci.

super mama și kfc, printre restaurantele care se deschid la mall-ul de la hornbach

În cea de-a doua fază a proiectului, noi retaileri de renume vor ajunge în Sibiu. Jumbo și-a anunțat deschiderea și a început să construiască viitorul magazin de jucării, care se va deschide la finalul acestui an. De asemenea, două magazine de mobilă, MömaX și XXXLutz vor veni pe piața sibiană până la finalul anului 2023. 

Pe lângă aceste magazine, se va deschide și o galerie foodcourt. Super Mama și KFC Drive-Thru sunt primele restaurante anunțate. „Pe lângă brandurile importante pe care le vom aduce la Sibiu, se vor deschide și restaurante. Super Mama și KFC și-au anunțat prezența. Noi vom demara construcția și suntem pregătiți să ridicăm locațiile anul viitor. Am pregătit multe surprize și vom vorbi despre ele la momentul potrivit”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Oana Agachi, Head of Leasing în cadrul grupului Oasis.

super mama și kfc, printre restaurantele care se deschid la mall-ul de la hornbach

KFC va deschide cea de-a patra locație la Sibiu și cea de-a doua de tip drive-thru. De asemenea, Super Mama deschide locația cu numărul 7. „Avem în Sibiu șase restaurante, iar acesta va fi al șaptelea. În prezent, lucrăm împreună cu Prima Shopping Center la acest proiect”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Ovidiu Străjan, managerul Super Mama. 

Aceste două restaurante vor fi construite chiar la intrarea în centrul comercial, înainte de Kaufland. Pentru restul restaurantelor se va dezvolta o nouă galerie, dedicată zonei de mâncare. 

Ultima oră

Comentariul meu