retrasib sibiu -  înveți meserie într-un domeniu unic!

Retrasib Sibiu, singura companie producătoare de transformatoare de mare putere din România, face angajări. Viitorii angajați vor avea parte de o mulțime de beneficii: de la salariu motivant, bonusuri de productivitate, tichete de masă, prime de sărbători, la  training și schimb de experiență, inclusiv în fabricile din Germania și Olanda.

Grupul german SGB-SMIT continuă dezvoltarea afacerii și a producției din fabrica din România. Retrasib, care s-a alăturat grupului încă din anul 2014, este singurul producător de transformatoare și auto-transformatoare de mare putere din țara noastră și are sediul chiar la Sibiu.retrasib sibiu -  înveți meserie într-un domeniu unic!

Procesul de instruire și integrare în domeniul de producție și tehnologiile de fabricație a angajaților noi are loc prin sesiuni de training și schimb de experiență inclusiv în fabricile din Germania și Olanda. Transformatoarele sunt echipamente cheie în stațiile de transformare deținute și operate de entitățile publice sau investitorii privați, fie că vorbim despre producție, transport ori distribuția energiei electrice. Ele sunt necesare pentru reînnoirea flotei de echipamente din rețea, pentru extinderea acesteia, pentru stații de transformare și proiecte noi, inclusiv cele de tipul proiectelor de energie regenerabilă: eoliană sau solară.

Angajări la Retrasib Sibiu: Singura companie producătoare de transformatoare de mare putere din România face angajări retrasib sibiu -  înveți meserie într-un domeniu unic!

Producția de transformatoare de putere este un sector de afaceri care valorifică resursa umană, oferă oportunități pentru dezvoltarea carierei și depinde de factorul uman în întregul proces de producție.

În prezent, în fabrica de la Sibiu se fac angajări. Compania caută operatori producție (bobine, miez magnetic, asamblare parte activă și finală). Și fiindcă Retrasib pune accent pe nevoile și bunăstarea angajaților oferă un pachet salarial atractiv și o mulțime de beneficii. Viitorii angajați vor primi bonusuri de productivitate și calitate, tichete de masă, primă de concediu, prime de sărbători și asigurare de sănătate. Programul de lucru este de două sau trei schimburi.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot depune CV-urile la adresa de E-mail: hr.retrasib@sgb-smit.group sau la sediul firmei din Sibiu, strada Ștefan cel Mare, nr.156 (Zona Industrială Est). Pentru a afla mai multe detalii vizitați pagina de Facebook Retrasib și site-ul web https://www.sgb-smit.com.

Grupul SGB-SMIT, cu sediul în Regensburg, Germania, deține unități de producție în 14 locații la nivel mondial, în țări precum: România, SUA, Germania, Malaezia, Olanda, Cehia, India, China, Africa de Sud și Franța.retrasib sibiu -  înveți meserie într-un domeniu unic!

 

 

Ultima oră

Comentariul meu