premierul nicolae ciucă și ministrul virgil popescu, trași la răspundere pentru o petrecere de la sibiu - transelectrica a cheltuit 50.000 de euro pentru chermeză
foto romania.europalibera.org
Un deputat PSD cere lămuriri prim-ministrului Nicolae Ciucă și ministrului Energiei Virgil Popescu cu privire la petrecerea dată de către Transelectrica și Smart la un hotel din municipiul Sibiu.

Deputatul Daniel Florin Ghiță, din grupul parlamentar al Partidului Social Democrat (PSD) a transmis mai multe întrebări către prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, și ministrul Energiei, Virgil Popescu, cu privire la evenimentul care a avut loc în Sibiu, și unde au participat Transelectrica și Smart, scrie capital.ro

Social-democratul mai spune că această petrecere a avut loc la Hotelul Hilton, un hotel de cinci stele din Sibiu. Deputatul Daniel Florin Ghiță spune că pentru această petrecere s-a alocat suma de 50.000 de euro și că banii provin din partea contribuabililor „jecmăniți”.

De asemenea, deputatul PSD mai spune că petrecerea ar fi trebuit să dureze trei zile, însă „bairamul” s-a încheiat a doua zi după apariția anumitor televiziuni.

„Într-un asemenea context critic, șefii și șefuleții de la doua importante companii naționale cu profil energetic, TRANSELECTRICA SA (societatea de transport a energiei electrice) și SMART SA (societatea de mentenanță a rețelei de transport a energiei electrice, care este o subsidiară a TRANSELECTRICA), ambele societăți cu capital integral de stat, s-au găsit să organizeze recent  o întrunire-petrecere (un fel de bairam) la Hotelul Hilton din Sibiu (hotel de 5 stele), pentru care a fost alocată suma de 50 000 de euro din banii contribuabililor jecmăniți. Bairamul trebuia să dureze trei zile și trei nopți, în perioada 8-11 septembrie a.c., dar s-a spart a doua zi, toți participanții fugind ca potârnichile după ce angajați din cele două companii au sesizat anumite televiziuni, care au trimis reporteri la fața locului”, mai spune deputatul.

Ultima oră

Comentariul meu