Războiul de la FC Hermannstadt - Administratorul judiciar iese la atac - ”Nu au nicio șansă să mă schimbe”
FOTO FC Hermannstadt / Facebook

Marcu Maniu, administratorul judiciar de la Hermannstadt, a vorbit despre posibila înlocuire a sa de la administrarea programului de insolvență

Hermannstadt este surpriza plăcută a acestui campionat, sibienii aflându-se pe locul 3 în clasamentul Superligii, dar formația pregătită de Marius Măldărășanu se confruntă cu mari probleme financiare, relatează prosport.ro

Dani Coman a părăsit de mai bine de o lună cunducerea echipei, iar Marcu Maniu, actualul administrator de la Hermannstadt a vorbit pentru ProSport despre ultimele evenimente derulate în tabăra sibienilor.

Administratorul judiciar de la Hemannstadt a anunțat cine dorește înlocuirea sa. „Doar cei de la FISC doresc să fiu înlocuit!”

Marcu Maniu, actualul administrator judiciar de la Hemrannstadt, ne-a spus din capul locului că nu sunt șanse relale ca el să fie schimbat din funcție. „În ultimul timp au apărut informații total eronate despre mine, iar eu vă mulțumesc frumos că îmi dați posibilitatea ca eu să vă explic cum stau cu adevărat lucrurile. Nu creditorii majoritari gen domnii Băcilă, Rotar și alții doresc înlcuirea mea. Ei nu doresc acest lucru.

Puteți să discutați și cu dânșii. Acești domni și cu alții formează majoritatea de la masa credală, iar cei de la ANAF doar 20 la sută. Dânșii au făcut o licitație, legea le permite și au găsit o altă firmă care să administreze insolvența pe doar 1.900 de lei pe lună. Vă dați seama cu cât spor o să muncească firma respectivă în astfel de condiții de la Hemannstadt? Vă dați seama ce treabă faci de 1.900 de lei pe lună? Hai să fim serioși! Nu o să fiu schimbat, deoarece nu doresc cei care formează majoritatea dintre creditori. Nu am mai discutat cu Dani Coman, iar el nu mai revine la echipă. Însă, nici nu ne permitem în aceste momente din cauza problemelor financiare să aducem un alt om pe postul pe care l-a avut Dani Coman”, a declarat Maniu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică