microbuzul folosit pentru transportul persoanelor de la aeroport la ramada, furat - șoferul a lăsat cheile în contact
foto: arhivă

Microbuzul folosit pentru transportul persoanelor și bagajelor de la Aeroportul Internațional din Sibiu la hotelul Ramada a fost furat duminică noaptea. Hoțul a operat în doar câteva secunde și a plecat fără să fie văzut. Polițiștii au pornit pe urmele lui și au găsit un suspect, însă nici urmă de vehicul. 

UPDATE

Hoțul a fost prins de polițiști și a fost reținut. Imediat după furt, el ar fi incendiat microbuzul pe un câmp din Daia. (DETALII AICI)

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat a sunat la 112, duminică noaptea, și a anunțat că o persoană a furat un microbuz din fața hotelului Ramada din centrul Sibiului. Sursele Ora de Sibiu spun că omul a lăsat autovehiculul neasigurat, cu cheile în contact, pentru o perioadă scurtă de timp, pentru a intra în hotel. Când s-a întors la mașină, aceasta dispăruse. Microbuzul respectiv era folosit pentru efectuarea transportului persoanelor de la Aeroportul Internațional Sibiu la hotelul Ramada și era încărcat cu bagaje.

Oamenii legii au pornit în căutarea hoțului și a fost găsit un suspect, care în prezent se află la sediul IPJ Sibiu pentru declarații. În ceea ce privește microbuzul, acesta nu a fost găsit încă. 

„Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu efectuează cercetări în vederea identificării unui autoturism sesizat ca sustras din municipiul Sibiu, în vederea identificării autorului faptei și depistării autoturismului în cauză”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu