dosar penal pentru un bărbat din jina care a tăiat trei molizi
Sursa: naturalherbs.ro

Un bărbat din Jina, în vârstă de 63 de ani, este cercetat penal de oamenii legii fiindcă a tăiat trei molizi din extravilanul localității Orlat. Bărbatul i-a transportat acasă cu căruța. 

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 08,00, în extravilanul localității Orlat, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au depistat un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitatea Jina, în timp ce, cu ajutorul unui atelaj hipo, transporta cantitatea de 2 mc de material lemnos din specia molid”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în 15 septembrie, în jurul orei 13,00, bărbatul ar fi tăiat trei arbori din specia molid din zona denumită popular „Pripoane”, iar la data de 16 septembrie, în jurul orei 07,00, s-ar fi deplasat la locul faptei pentru a transporta materialul lemnos la domiciliu.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori, respectiv furt de material lemnos. Materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent în zonă. Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Orlat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Ultima oră

Comentariul meu