accident între sibiu și rășinari provocat de un șofer beat - a ajuns cu mașina în șanț
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul dintre Sibiu și Rășinari, în zona intersecției către Cisnădioara. Șoferul unui autoturism a ajuns în șanț. Acesta era beat și a pierdut controlul volanului. 

„La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 00,15, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106A, dinspre Sibiu spre Rășinari, la efectuarea virajului la stânga pentru a pătrunde pe DJ 106D, spre Cisnădioara, un sibian în vârstă de 44 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit carosabilul și s-a oprit în șanț. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu