video copaci căzuți pe mașini și pe un bloc în terezian - „au tăiat rădăcinile să pună borduri”

Mai mulți copaci s-au prăbușit în cartierul Terezian, din Sibiu, dintre care un brad a căzut pe un bloc și un copac pe o mașină parcată pe Aleea Petuniei.

YouTube video

Un cititor a trimis, duminică, 18 septembrie, mai multe imagini cu copaci căzuți în zona Terezian. Una dintre cauze o poate reprezenta vântul care a fost foarte puternic în decursul zilei de astăzi. Tiberiu Andrei, bărbatul care a sesizat situația, consideră că lucrările de modernizare au avut și ele un mare impact asupra căderii copacilor deoarece li s-au tăiat o parte din rădăcini, astfel pierzându-și din stabilitate. „Au tăiat rădăcinile copacilor să pună borduri și din cauza asta au căzut. Nu se întâmplă doar în Terezian pentru că am văzut și pe strada Gladiolelor un pom căzut la pământ”.

În cadrul lucrărilor de modernizare s-au efectuat defrișări a mai multor spații verzi pentru înființarea unei parcări. Citește și: Lucrările din Terezian trezesc dispute – Să „moară” și grădina vecinului

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. HAHA, incredibil! Uite ce roade frumoase culegem dupa „modernizarile” primaritei cu nume de catea!
    Pe de alta parte ma bucur ca incompetenta primariei in sfarsit iese la iveala cu efecte directe si „costisitoare” pentru cetateni 🙂
    Sfat pentru primarie: daca taiati toti copacii din oras nu o sa mai fie riscul sa se prabuseasca in cazul furtunilor, asa ca…ce mai asteptati? La treaba, defrisati!