incendiu într-un hotel pe valea oltului - cel puțin 12 angajați au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineață la un hotel din staţiunea Călimăneşti-Căciulata. Mai mulți angajați au fost evacuaţi, dintre care o femeie a suferit un atac de panică.

“La sosirea echipajelor de pompieri militari şi membrii SVSU la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu flacără şi degajări mari de fum, emanaţiile propagându-se în bucătărie şi în interiorul hotelului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Reprezentantul pompierilor vâlceni a precizat că în momentul izbucnirii flăcărilor în hotel se aflau circa 300 de turişti pentru care nu a fost însă necesară evacuarea, întrucât incendiul se manifesta pe o suprafaţă mică, de aproximativ 6 metri pătraţi în jurul transformatorului.

“Au fost evacuaţi 12 angajaţi care se aflau în imediata apropiere a zonei în care se manifesta incendiul, dintre aceştia o femeie de 53 de ani primind îngrijiri medicale la locul intervenţiei după ce a suferit un atac de panică. Din fericire, nu au existat alte persoane afectate”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 40 de minute de la anunţare. În paralel cu operaţiunea de stingere a focului, a fost aerisit şi hotelul. Cauza probabilă a izbucnirii incendiul a fost stabilită ca fiind o suprasolicitare a instalaţiei electrice.

Ultima oră

Comentariul meu