doliu la ajvps sibiu - un cunoscut membru a fost găsit decedat în lacul din curtea pensiunii sale
Unul dintre cei mai implicați pescari în acțiuni de combatere a braconajului, din județul Sibiu, a decedat. Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu au anunțat moartea lui Liviu Horea Napeu.
 Într-o postare pe facebook, AJVPS Sibiu a făcut anunțul trist referitor la moartea cunoscutului pescar. „Cu profund regret anunțăm pierderea unui adevărat camarad pescar, prietenul nostru Liviu Horia Napeu care a trecut în lumea celor drepți. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Mult prea devreme a plecat dintre noi”, scriu reprezentanții.
Liviu Horea Napeu a fost considerat unul dintre cei care și-au arătat respectul față de natură, implicându-se în numeroase acțiuni de prevenire a braconajului. „L-au găsit în lac, la el la pensiune, pe Valea Avrigului. În ultima vreme se plângea că are probleme la inimă. A fost o persoană implicată în combaterea braconajului, la ultima acțiune la care a participat am găsit 11 saci de pește prinși ilegal”, spune Romeo Stoicescu, directorul AJVPS Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu