video: șofer din prahova, cu mașina pe scările din parcul cetății - „poate așa l-a pus gps-ul”

Un șofer din Prahova, care a venit în vizită la Sibiu, a ajuns cu mașina direct pe scările din Parcul Cetății. Ori nu a știut semnificația indicatoarelor rutiere, ori GPS-ul l-a ghidat greșit ori pur și simplu nu a fost atent la drum… Cert este că omul a continuat să meargă pe scări, fiindcă nu a mai putut să se întoarcă. 

YouTube video

Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Prahova a intrat într-o mare încurcătură în zona centrală a municipiul Sibiu. Omul a coborât cu mașina pe scările din Parcul Cetății. Nu se știe cum a ajuns pe acest traseu, cert este că și-a continuat drumul pe aici fiindcă nu a mai putut da înapoi.

YouTube video

„Ori nu a știut semnificația indicatoarelor rutiere, ori a fost o eroare de GPS”, spune cititorul Ora de Sibiu care a trimis imaginile pe adresa redacției.

video: șofer din prahova, cu mașina pe scările din parcul cetății - „poate așa l-a pus gps-ul”

În imagini se poate vedea cum conducătorul auto continuă drumul pe scări, nemaiputând să urce înapoi în stradă. Trecătorii s-au oprit, uitându-se mirați la manevrele pe care le făcea, neștiind cum să-l ajute.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Acum o luna, turista cu trotineta in Roma pe Scarile Spaniole. Amenda plus luat la puricat scarile. Ia uite ca s-au ciobit. Mai trebuie platit 20000 euro reparatia scarilor. La noi? Hahaha. Si gata.

  2. Voi credeti ca Las Fierbinti e gluma? Nu, este crunta realitate. Sunt foarte multi oligofreni caci scoala pare foarte grea.

  3. Da fix pix, nu are cum sa te duca GPS-ul asa si chiar daca te duce, esti bou-vagon si nu iti dai seama ca urmeaza scari?
    Era cu nasu in telefon si nu a vazut ca urmeaza viraj la dreapta sau pur si simplu a fumat prea mult si nu tutun. Totusi o amenda primeste si el? Nu de alta dar daca e trecere “la liber” acolo pe scari in jos, incerc si eu intr-o zi cu motoreta, ca as scurta cel putin 5-10 minute din naveta