sibiul sărbătorește în piața mare cea de-a cincea ediție sibiu music fest

Sâmbătă, 17 septembrie începând cu ora 19, are loc în Piața Mare a Sibiului cel mai mare concert al toamnei. Toți sibienii sunt invitați la un concert de zile mari în cadrul evenimentului Sibiu Music Fest 2022.

Sibiu Music Fest este cunoscut deja pentru concertele “maraton” care aduc zeci de mii de spectatori în Piața Mare a orașului. De-a lungul celor patru ediții anterioare, Sibiu Music Fest a adunat peste 100.000 de oameni la concertele lui Smiley, Dorian Popa, Carla’s Dream, Feli, Andra Gogan și mulți mulți alți soliști de talie națională.

Începând cu ora 19:00, sâmbătă 17 septembrie va începe o adevărată sărbătoare a muzicii românești şi totodată a oraşului Sibiu la care publicul este invitat să fredoneze hiturile momentului alături de artiștii lor preferați.

Artiștii care vor urca pe scenă la Sibiu Music Fest 2022 sunt DELIA, MIRA, NICOLE CHERRY, PUYA, BIBI, ARIAS, AYA, AMERAS și MIRROR djs. Intrarea este ca de obicei liberă pentru ca toţi sibienii să se poată bucura de sărbătoarea oraşului lor fără niciun cost.

Pe lângă distracția garantată și atmosfera incendiară, Sibiu Music Fest 2022 aduce nenumărate concerte și șansa de a câștiga invitații VIP în backstage, pentru a-ți întâlnii artiștii preferați. Mai multe informații despre concursurile existente sunt disponibile pe pagina de Facebook și Instagram a evenimentului:

https://www.facebook.com/SibiuMusicFest

https://www.instagram.com/sibiumusicfest/

Sibiu Music Fest este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.sibiul sărbătorește în piața mare cea de-a cincea ediție sibiu music fest

Ultima oră

Comentariul meu