contabilul din cisnădie, cercetat pentru delapidare și fals informatic, a fost arestat la domiciliu
foto: arhivă

Bărbatul din Cisnădie, reținut de polițiștii sibieni pentru delapidare și fals informatic, a fost arestat la domiciliu. Acesta a creat un prejudiciu de peste 530.000 de lei după ce ar fi întocmit ordine de plată către diverși furnizori în baza facturilor primite de la aceștia, dar a înlocuit IBAN-ul firmelor angajatoare cu contul firmei administrate de el. 

Contabilul de la Cisnădie rămâne în arest la domiciliu. „La data de 14 septembrie, bărbatul reținut pentru 24 de ore, bănuit că, în perioada aprilie – septembrie 2022, în calitate de contabil a trei societăți comerciale, ar fi întocmit ordine de plată către diverși furnizori în baza facturilor primite de la aceștia, înlocuind contul IBAN al firmelor angajatoare cu contul IBAN al unei firme administrate de el, a fost prezentat instanței care a dispus împotriva sa măsura arestului la domiciliu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Cisnădie cercetat pentru delapidare și fals informatic – Prejudiciu de peste 530.000 de lei

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu