Un biciclist în vârstă de 77 de ani a fost transportat marți la spital după ce a fost călcat de o mașină. Omul a fost operat, însă starea lui este gravă. În prezent se află pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. 

Accidentul a avut loc marți pe strada Reconstrucției din municipiul Sibiu. Biciclistul a fost lovit de o mașină condusă de către un sibian în vârstă de 23 de ani, iar în urma impactului extrem de puternic, biciclistul a intrat în stare de inconștiență. „Salvatorii au acordat îngrijiri medicale biciclistului, care este transportat de urgență la UPU Sibiu inconștient și intubat”, a precizat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, imediat după producerea accidentului.

VEZI AICI DETALII DESPRE ACCIDENT

După două zile de la eveniment, bărbatul se află tot în spital. Între timp el a fost operat, însă starea lui este gravă. „Pacientul în vârstă de 77 de ani a fost operat. Acesta este în stare gravă, fiind intubat pe secția Terapie Intensivă”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu. Bărbatul primește tratament de specialitate și este sub supravegherea medicilor. 

Ultima oră

Comentariul meu