accident cu trei răniți la ieșire din sibiu spre poplaca - un șofer nu a acordat prioritate
FOTO: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 106 R, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Poplaca. Două mașini au intrat în coliziune din vina unui sibian care nu a acordat prioritate. Trei persoane au ajuns la spital. 

„Din primele cercetări efectuate rezultă că, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, un sibian în vârstă de 55 de ani a pătruns în DJ 106 R fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Poplaca de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Bistrița Năsăud”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului și celor doi pasageri din autoturismul condus spre Sibiu, o tânără în vârstă de 20 de ani și un tânăr în vârstă de 22 de ani, ambii din Gura Râului. Cele trei victime au fost transportate la spital conștiente.

„La fața locului, salvatorii au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane 3 bărbați și o femeie, conștienți. Un bărbat care inițial era încarcerat a fost evacuat înainte de sosirea forțelor la locul intervenției, celelalte 3 persoane s-au autoevacuat. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SAJ. La spital vor fi transportate 3 persoane: un bărbat de 25 de ani cu contuzii, o femeie de 20 de ani cu contuzii și escoriații și un bărbat de 22 de ani cu luxație”, a spus Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu