transfagarasan
Sursa Foto - Captura Video

„Europa văzută de sus” ajunge a al patrulea sezon. Este un documentar realizat de National Geographic care va fi difuzat marți, de la ora 22:00 și vor fi prezentate mai multe locuri din România printre care și celebrul drum Transfăgărășan.

De altfel, noul sezon oferă vederi spectacuoase ale celor mai frumoase repere culturale şi geografice din Danemarca, Serbia, Belgia, Bulgaria şi Scoţia, potrivit news.ro.

Aceste imagini aeriene uluitoare oferă o perspectivă unică asupra modului în care tradiţia, ingineria şi minunile naturale au modelat continentul, ajutând la realizarea unui portret dinamic al regiunii şi al oamenilor care o menţin în viaţă.

În cadrul primului episod, telespectatorii vor fi purtaţi într-o aventură uimitoare deasupra unora dintre cele mai importante simboluri şi zone din Transilvania, precum Castelul Bran sau Castelul Corvinilor, urmate de o incursiune în nordul României, într-o plimbare cu Mocăniţa, ultimul tren forestier cu aburi din Europa, situat în Vişeu de Sus, Maramureş.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu