muncitorul care a căzut în canal în zona industrială s-a intoxicat cu azot - este intubat la ati
foto: arhivă

Muncitorul care făcea verificări la rețeaua de gaz, în Zona Industrială a Sibiului, în apropiere de fabrica Marquardt, și care a căzut într-un canal, intrând în stare de inconștiență, s-a intoxicat cu azot. El a fost internat în spital pe secția Terapie Intensivă, fiind intubat. Și cei doi bărbați care au sărit să-l salveze s-au intoxicat accidental.  

Bărbatul efectua verificări la conductele de gaz de lângă fabrica Marquardt după ce a suspectat o neregulă la canalul de vizitate al unei conducte de azot ce aparține unui operator economic. La un moment dat, a căzut într-un canal. Până la venirea echipajelor medicale, cei doi colegi au încercat să-l salveze. Cu toții a ajuns la spital.

Intoxicați cu azot – Muncitorul e intubat

Atât muncitorul, cât și ceilalți doi colegi s-au intoxicat, în mod accidental, cu azot. Bărbatul care se afla în canal este însă în stare gravă. „La Unitatea de primiri Urgente au fost adus 3 pacienți, bărbați, cu vârste de 43, 39 și 36 ani. Bărbatul de 43 de ani a fost adus în stare foarte gravă, resuscitat după ce a suferit un stop cardio-respirator. Pacientul a fost investigat în UPU, existând suspiciunea unei intoxicații involuntare cu azot. În momentul de față bărbatul se află în continuare în stare gravă, este intubat și a fost internat în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă unde se află sub supraveghere și tratament. Și pentru ceilalți doi pacienți este vorba tot de suspiciune de intoxicație accidentală cu azot. Cei doi bărbați sunt însă conștienți și stabili. În momentul de față ei află în continuare în investigații medicale”, a precizat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Bărbat inconștient, scos dintr-un canal – Omul verifica o conductă de gaz în Zona Industrială

Cel mai probabil, pentru cei doi bărbați nu va fi nevoie de internare, dar vor mai rămâne sub supraveghere în UPU.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Celialti dos pacienti nu sunt colegi cu víctima!!! Se aflau in zona si au sarit in ajutor!!!! Daca scrieti,scrieti ce stiti!!! Nu scrieti ce auziti din zvonuri!!!