bărbat inconștient, scos dintr-un canal - omul verifica o conductă de gaz în zona industrială

Un bărbat care verifica o conductă de gaz în Zona Industrială din municipiul Sibiu a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Omul a fost găsit în stare de inconștiență într-un canal din apropiere. Trecătorii au încercat să îl ajute până la venirea forțelor la fața locului. 

UPDATE

În urma cercetărilor efectuate, o persoană de sex masculin care efectua verificări la conductele de gaz din zonă, a suspectat o neregulă la canalul de vizitate al unei conducte de azot ce aparține unui operator economic din municipiul Sibiu. Acesta a suferit un stop cardio-respirator și se presupune ca a căzut ulterior în canal. ”Pompierii militari au intervenit echipați corespunzător, și au extras victima, ce ulterior a fost predată echipajului medical. În canal au fost identificate scurgeri de azot, ce au fost oprite, astfel au fost îndepărtate riscurile”, a precizat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

VEZI AICI STAREA MUNCITORULUI

Știrea inițială

bărbat inconștient, scos dintr-un canal - omul verifica o conductă de gaz în zona industrială

În urma unui apel pe numărul unic de urgență 112 care semnala că o persoană care efectua verificări la conducta de gaz are nevoie de îngrijiri medicale, ISU Sibiu a intervenit pe strada Barcelona din municipiul Sibiu cu o autospecială de stingere, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială CBRN și o autospecială de descarcerare.

„La fața locului a fost găsită o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 45 de ani, inconștientă căzută într-un canal. Salvatorii l-au extras din canal și au aplicat de urgență manevrele de resuscitare. Acesta a răspuns manevrelor și a fost transportat de urgență la spital”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

bărbat inconștient, scos dintr-un canal - omul verifica o conductă de gaz în zona industrială

De asemenea s-au acordat îngrijiri medicale pentru alte 3 persoane. La locul intervenției a intervenit și un echipaj SAJ. Doi bărbați în vârstă de 36 și 39 de ani au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. Aceștia erau trecători care au încercat să ajute lucrătorii care efectuau verificări să scoată din canal persoana inconștientă.

bărbat inconștient, scos dintr-un canal - omul verifica o conductă de gaz în zona industrială bărbat inconștient, scos dintr-un canal - omul verifica o conductă de gaz în zona industrială

La fața locului se efectuează cercetări, intervenția fiind în dinamică. Polițiștii au închis strada, în zona Marquardt, pe o distanță de 150 – 200 metri, pentru că au loc verificări la rețeaua de gaz. Traficul este deviat pe străzile secundare din zonă.

Revenim cu detalii!

Ultima oră

Comentariul meu