sibianul strivit de un utilaj, în continuare în stare gravă - este internat la terapie intensivă
foto: arhivă

Tânărul în vârstă de 21 de ani care a fost strivit de un utilaj în timpul programului de lucru la o companie din Sibiu se află în continuare în stare gravă. Acesta este internat pe secția Terapie Intensivă, unde primește tratament de specialitate. 

Un accident de muncă înfiorător a avut loc, joi dimineața, la o companie de pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost strivit de un utilaj. Imediat după eveniment, sibianul a ajuns direct pe masa de operație, după care a fost internat pe secția ATI. Acesta a fost intubat.

După câteva zile de tratament, starea lui de sănătate a avut o evoluție ușor favorabilă, astfel că a fost detubat. În continuare însă e în stare gravă. „Pacientul a fost detubat, are o evoluție foarte ușor favorabilă, funcția respiratorie este susținută cu mască de oxigen, iar starea este în continuare gravă, pacientul fiind internat la Terapie Intensivă sub tratament și supraveghere de specialitate”, a precizat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

CITEȘTE AICI CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL DE MUNCĂ

Vă reamintim că tânărul încerca să mute un utilaj în incinta unei companii de pe strada Henri Coandă. La un moment dat, utilajul și-a pierdut stabilitatea, iar omul a fost surprins sub el. „Din descrierea împrejurărilor cunoscute și a cauzelor prezumtive în care s-a produs evenimentul reiese faptul că în timp ce lucrătorul executa operații de reamplasare a unui utilaj ce și-a pierdut stabilitatea de pe rolele de transportat, s-a înclinat și a surprins victima sub el”, se arată într-un comunicat de presă remis vineri de ITM Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu