Cum va fi vremea miercuri la Sibiu - Maximele vor fi de 20 de grade, iar noaptea scad până la 6 grade

Meteorologii au anunțat că miercuri, 14 septembrie 2022, vremea se va încălzi în toată țara. La nivelul județului Sibiu, maximele se vor încadra între 15-20 de grade Celsius.

La noapte, cerul va fi variabil în nordul şi nord-estul ţării şi mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri în zona înaltã a Carpaţilor Orientali. Temperaturile minime se vor situa între 6 şi 16 grade, mai scãzute în zonele depresionare, pânã spre 2…3 grade în estul Transilvaniei. În zonele joase, în special din centrul teritoriului izolat, se va semnala ceaţă, relatează observatornews.ro

Vremea se va încãlzi în toate regiunile. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, temporar noros în nordul ţãrii, unde numai pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe de scurtã duratã. În cursul nopţii în vest, nord, nord-est şi parţial în centru, înnorãrile se vor accentuat treptat şi local vor fi averse, însoţite şi de descãrcãri electrice, iar prin acumulare cu o probabilitate mai mare în Maramureş şi nordul Carpaţilor Orientali, izolat, se vor înregistra şi cantitãţi de apã de peste 20…25 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, unde în a doua parte a intervalului se vor atinge viteze de 60…80 km/h, iar pe spaţii mai mici şi la cote mai reduse şi în Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra între 20…21 de grade în Maramureş şi nord-estul Transilvaniei şi 29…30 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 11 şi 20 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 8 grade. Dimineaţa, în zonele joase, în special în centrul şi sud-estul teritoriului vor mai fi condiţii de ceaţã. Presiunea atmosferică va scadea dinspre nord la valori joase, de regim ciclonic.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică