cristina ciobanasu
Sursa Foto - Instagram Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobănașu, actrița care a ajucat în celebru serial de la ProTV, “Pariu cu viața”, difuzat în urmă cu mai mulți ani, s-a înscris la master în Sibiu și mărturisește că nu a mai avut emoții așa de mari de la BAC.

Cristina Ciobănașu a susținut examenul de admitere la master. Chiar dacă o experiență destul de mare în spate și multe reușite pe plan personal și profesional, Cristina tot a avut emoții. Se pare că actrița va studia la Sibiu, la Facultatea de Litere și Arte din cadrul ULBS.

‘’Zi solicitantă astăzi. Drum dus-întors București-Sibiu. Am susținut examenul de admitere la masterul de actorie din cadrul Facultății de Litere și Arte Sibiu. N-am mai avut așa mari emoții de la Bac’’, a scris Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare.

Aceasta joacă încă de mică în seriale românești, de pe la vârstă de 15-16 ani, iar actoria este o meserie pe care o iubește. Acum, aceasta își dorește și mai mult. Vedeta vrea să “pună mâna” pe toate studiile necesare, chiar dacă talentul și experiența sunt cărțile ei de vizită.

De când relația dintre ea și Vlad Gherman a luat sfârșit, Cristina dorește să facă multe schimbări. Este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, iar toate lucrurile par că merg pe drumul cel bun pentru ea. De curând, actrița iubește. Alexandru Mureșan este noul său iubit, iar conform imaginilor distribuite pe Instagram, se pare că relația dintre ei merge cât se poate de bine.

Ultima oră

Comentariul meu