video: un camion încărcat cu anvelope a luat foc pe valea oltului - incendiul, stins în patru ore

Pompierii vâlceni s-au luptat mai bine de patru ore cu un incendiu care a izbucnit, duminică, pe Valea Oltului la Racovița. Un camion a fost cuprins de flăcări. 

„În data de 11.09., la ora 01:57, dispeceratul I.S.U. Vâlcea fost sesizat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de izbucnirea unui incendiu, la un camion încărcat cu anvelope, pe DN7, pe raza localității Racovița. Pentru limitarea și stingerea incendiului, la fața locului au fost trimise două echipaje de stingere cu apă și spumă și un echipaj CBRN pentru determinarea gradului de toxicitate a emisiilor de fum”, informează reprezentanții ISU Vâlcea.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, la întreaga încărcătură, cu degajări mari de fum, camionul fiind parcat într-un refugiu din imediata apropiere a drumului național.

video: un camion încărcat cu anvelope a luat foc pe valea oltului - incendiul, stins în patru ore

În scurt timp de la sosirea la locul intervenției, s-a reușit degajarea capului tractor de remorca încărcată cu anvelope. Ulterior s-a lucrat pentru stingerea incendiului timp de aproape 4 ore, traficul rutier, inițial blocat, fiind reluat parțial după aproape o oră și în totalitate după aproximativ o oră și jumătate, de la sosirea echipajelor la locul intervenției.

Ultima oră

Comentariul meu