video: cele mai noi imagini de pe stadionul municipal - arena de cinci stele a sibiului, aproape finalizată

Constructorul CON-A a publicat noi imagini de pe Stadionul Municipal din Sibiu. Se estimează că lucrările vor fi finalizate în luna octombrie, urmând ca după luna noiembrie să aibă loc și primele meciuri pe arena de cinci stele. 

YouTube video

Lucrările la stadion înaintează bine. Muncitorii sunt peste tot în incinta acestuia și lucrează la tribune, dar și în interior. Constructorul CON-A a publicat un nou video, la începutul lunii septembrie, cu evoluția lucrărilor. Au fost publicate și imagini din interior.

Lucrările la stadion s-au poticnit de mai multe ori de când au început, iar totul costă Primăria Sibiu, care suportă integral costurile construcției, cu 9 milioane de euro mai mult decât se calculase inițial. Valoarea investiției a stadionului cu o capacitate de 12.400 de locuri a ajuns acum la 37 de milioane de euro.

video: cele mai noi imagini de pe stadionul municipal - arena de cinci stele a sibiului, aproape finalizată

Stadionul Municipal va fi gata în luna octombrie, conform ultimelor estimări. Rămâne de văzut dacă primele meciuri se vor juca din noiembrie

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Exact!!!….. tovarășa Fodor, eventual să dea telefon lui Gigi Becali ca să achiziționeze și niște” jucători de nota 10 ” ,ca apoi să îi răscumpere Becali….??