sibieni la volan și pe moped, prinși la plimbare fără permis de conducere
FOTO: arhivă

Trei sibieni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși în trafic fără permis de conducere sau cu permisul suspendat. 

În 11 septembrie, în jurul orei 16:05, pe strada Hipodromului din municipiul Sibiu, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 23 de ani. „În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul are exercitarea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată,  în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere unui autoturism de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule i-a fost suspendată”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În 10 septembrie, în jurul orei 05:45, pe strada Gheorghe Lazăr din Tălmaciu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 45 de ani. Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. În cauză, la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Și în 9 septembrie, în jurul orei 16:30, pe strada S. Cipariu din Orlat, polițiștii au oprit pentru control un moped condus de către un localnic în vârstă de 44 de ani. Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar mopedul este neînmatriculat sau neînregistrat. În cauză, la nivelul Secției nr. 6 Poliție Rurală Orlat, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Ultima oră

Comentariul meu