prințul harry, mesaj emoționat după moartea reginei elisabeta - ”deja ne este foarte dor de tine”
foto Observatornews.ro

Prinţul Harry, a transmis, luni, o declarație prin care își ia rămas bun de la regina Elisabeta a II-a, bunica sa. Prințul evocă amintirea reginei ca fiind o busolă călăuzitoare pentru mulți prin devotamentul în serviciul public și față de datorie.

Ducele de Sussex i-a adus un omagiu bunicii sale, Regina, mulțumindu-i pentru devotamentul ei în serviciu, sfaturi temeinice și „zâmbetul contagios”, relatează stiriletvr.ro

În prima sa declarație de la moarteareginei,  Prințul Harry a spus: „Și noi, zâmbim știind că tu și bunicul sunteți reuniți acum”.

Harry a renunţat la îndatoririle regale împreună cu soţia sa Meghan în 2020. Cuplul s-a mutat în California unde trăiește alături de cei doi copii ai lor.

Declarație a Prințului Harry, Ducele de Sussex:

Celebrând viața bunicii mele, Majestatea Sa Regina – și deplângând pierderea ei – ni se reamintește tuturor faptul că a fost busolă călăuzitoare pentru mulți prin devotamentul în serviciul public și față de datorie. A fost admirată și respectată la nivel global. Harul și demnitatea ei neclintită de-a lungul vieții, au rămas acum moștenirea ei veșnică. Să repetăm ​​cuvintele pe care le-a rostit după moartea soțului ei, Prințul Philip, cuvinte care ne pot mângâia pe toți acum: „Viața, desigur, constă în despărțiri finale, la fel ca și în primele întâlniri”.

Bunico, în timp ce această despărțire finală ne aduce o mare tristețe, sunt mereu recunoscător pentru toate primele noastre întâlniri – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la întâlnirea cu tine pentru prima dată în calitate de comandant suprem,  până în primul moment în care ai cunoscut-o pe soția mea dragă și i-ai îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți. Prețuiesc aceste momente împărtășite cu tine și multe alte momente speciale dintre ele. Deja, ne este foarte dor de tine, nu doar nouă, ci și lumii întregi. Și când vine vorba de primele întâlniri, acum îl onorăm pe tatăl meu în noul său rol de Regele Charles al III-lea.

Mulțumesc pentru devotamentul în serviciul public.

Mulțumesc pentru sfaturile tale.

Mulțumesc pentru zâmbetul tău molipsitor.

Și noi zâmbim știind că tu și bunicul sunteți reuniți acum și amândoi împreună în pace.

Ultima oră

Comentariul meu